Introductie

ingrid-de-jong-kraalFMS is een initiatief van Ingrid de Jong-Kraal. Zij heeft meer dan 35 jaar ervaring in de financiële sector als personal assistant, office manager en secretaris. Na haar VWO studeerde ze Human Resources.

Ingrid was onder andere werkzaam bij Citco Nederland, BDO Accountants & Adviseurs, ING Corporate Finance en Holland Financial Centre (HFC). In deze – veelal leidinggevende – functies bouwde zij een breed netwerk op in zowel de private als de publieke sector.​

Ingrid is een organisatietalent met een hands-on mentaliteit en heeft een resultaatgerichte manier van werken. Zij is nuchter, direct, representatief en beschikt over een gezonde dosis humor.

Meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden vormt voor haar geen probleem. Het organiseren en coördineren van een breed scala aan uiteenlopende zaken is haar kracht.

Daarbij is ze discreet en heeft ze een goed gevoel voor verhoudingen en gevoelige materie. Professionaliteit, integriteit en effectiviteit kenmerken Ingrid.