Referenties

Marieke Bax, non-executive director

“Ingrid balanceert met groot talent mijn uitdagende agenda. Naast commissaris in verscheidene jurisdicties, geef ik les op het gebied van corporate governance
als gast-docent en ben ik actief als Ondernemingskamer-functionaris. Ik zou niet weten hoe ik dit alles zou kunnen doen zonder Ingrid. Daarnaast is zij iemand met een uitmuntend netwerk, ontwikkelt de notie van goede governance ook bij personal assistants in Nederland en is zeer discreet en plezierig om mee te werken. Ik heb weinig het idee dat ik Ingrid ‘deel’ met anderen. En niet onbelangrijk: zij houdt elk potentieel conflict of interest tussen haar klanten scherp in de gaten.”

Mary Harris, commissaris

“Although I am based in the Netherlands, I work internationally with major listed companies and am frequently travelling. I rely wholeheartedly on Ingrid to schedule (and change) meetings across multiple geographies with multiple companies. She does this with the utmost professionalism, confidentiality and friendliness. I cannot imagine how I used to manage it all without her and I highly recommend her to other board directors. In addition, she has helped me enormously with event management with an eye for detail that is exemplary.”

Coen Teulings, Universiteitshoogleraar Universiteit Utrecht, verbonden aan de University of Cambridge,
voormalig directeur CPB

“Mijn agenda zit ingewikkeld in elkaar door mijn hoofdbaan als hoogleraar in Cambridge en daarnaast allerlei nevenfuncties als toezichthouder en hoogleraar, vooral in Nederland. Het is een ingewikkelde klus om alle puzzelstukjes in elkaar te passen. Ik zou niet weten hoe ik dat zonder de ondersteuning van Ingrid voor elkaar zou moeten krijgen. Zij handelt allerlei administratieve zaken geruisloos af, regelt mijn afspraken en neemt het initiatief als er ergens een probleem dreigt te ontstaan. Ik laat het allemaal met een gerust hart aan haar over, zodat ik meer tijd overhoud voor mijn hoofdtaken. Grote klasse.”

Lex Hoogduin, hoogleraar monetaire economie aan de UVA, voormalig directeur DNB

lex-hoogduin“Ik heb Ingrid leren kennen als een directe en daadkrachtige secretaresse. Ze werkt zeer pragmatisch en gaat pro-aktief te werk. Ingrid neemt op professionele wijze het heft in handen en biedt waardevolle ondersteuning”.

Sjoerd van Keulen, commissaris, voormalig voorzitter Holland Financial Centre

sjoerd-van-keulen“Mijn ervaring met Ingrid gedurende een periode van 4 jaar als secretaresse van HFC en mijn Personal Assistant is heel positief. Zij is zonder fratsen, ze werkt efficient,  is pro-actief en beschikt over een uitgebreid netwerk. Kort en goed, met Ingrid aan boord lopen zaken soepel en gesmeerd.”

Arthur Docters van Leeuwen, Voormalig Sr. Research Fellow bij de Nederlandse School voor Openbaar
Bestuur, oud voorzitter van Holland Financial Centre en de Autoriteit Financiële Markten.

arthur-docters-van-leeuwen“Ingrid is wat men noemt ‘los vertrouwd’. Je hoeft maar een keer te investeren in haar begrip van de zaak, daarna heeft ze weinig instructie meer nodig. Ze werkt zelfstandig, kan delicate kwesties goed aan en waarschuwt je op tijd. Het was een plezierige samenwerking.”

Reinder Brummelman, toezichthouder, voormalig voorzitter BDO Accountants & Adviseurs

reinder-brummelman“In 15 jaar bij BDO ontwikkelde Ingrid zich tot een officemanager met een daadkrachtige en pragmatische aanpak. Een organisatorisch talent die daarnaast zegt waar het op staat. Door de combinatie van haar HR opleiding en directe benadering vragen collega’s haar over uiteenlopende zaken om advies. Ik kan haar aanbevelen als betrokken en integer ondersteuner”.